Revitaprost : Egyes pedagógusok, állami politikusok veszekednek az iskolai maszkok miatt

Elmondta, hogy a csoportok sikert értek el a szomszédsági szintű partnerekkel és vezetőkkel, akik megalapozták az utat és a bizalmat.

„A közösség által vezetett csoportok jelenleg főszerepet játszanak a közösségi vakcinaválaszban” – mondta Schoch-Spanas. „A rendszerek egyre jobbak. Semmi esetre sem tökéletesek, de egyre jobbak, és jobban elérik a revitaprost official top alullátottabb lakosságot.”

A járványokra és a közegészségügyi vészhelyzetekre való felkészülésre szakosodott Schoch-Spanas elmondta, hogy a rendkívül fertőző delta-változat tudatossága az oltásokban is katalizátor volt, különösen azok körében, akik „kivárnak revitaprost site és meglátjuk”.

„Az emberek azt mondják majd: „Rendben, mennyire kockázatos az oltás, szemben a betegség kockázatával?” És most megbillent az egyensúly” – mondta. – Megvan az éberség középútja. Más típusú katasztrófákról tudjuk, hogy a környezeti jelzések azt jelzik az embereknek, hogy valamit tenni kell önmaguk védelmében.”

A veseelégtelenségben szenvedőket nagy a COVID-19 kockázata: a dialízis klinikák vakcinaadagokat osztanak ki, hogy megvédjék őket

Myriam Torres epidemiológus, a Dél-Karolinai Egyetem Latino Bevándorlási Tanulmányok Konzorciumának igazgatója. Azt mondta, hogy a spanyolok előtt álló sajátos akadályok tudatosítása és a helyi erőfeszítések, például a PASO-k, hogy elérjék a spanyol ajkúakat állama vidéki területein, segítettek.

A személyes is erős.

"Ez egyre jobban elkap minket, szemben azokkal revitaprost official a csoportokkal, amelyek politikailag hajlamosabbak nemet mondani az oltásra" – mondta Torres, aki latin származású.

„Látva, hogy családtagjainkat, barátainkat érinti ez, meghalnak ettől… az emberek úgy döntenek: „Rendben, szükségem van az oltásra” – mondta Torres.

Érd el Nada Hassaneint a nhassanein@usatoday.com címen vagy a Twitteren @nhassanein_ .

Az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója a koronavírus-oltás emlékeztető oltásainak moratóriumát szorgalmazta, hogy a vakcina bejuthasson a szúrásokért küzdő országokba, mivel szerdán a COVID-19 megbetegedések száma meghaladta a 200 milliót.

"Felhívunk mindenkit, akinek revitaprost befolyása van – olimpiai sportolókat, befektetőket, cégvezetőket, vallási vezetőket és minden egyént a saját családjában és közösségében -, hogy támogassa az emlékeztető oltások moratóriumára vonatkozó felhívásunkat… legalább szeptember végéig." Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus mondta.

Tedros elmondta, hogy a cél az volt, hogy minden ország lakosságának legalább 10%-a megkaphassa az oltást.

Az Egyesült Államok vezető egészségügyi tisztviselői szerint még nincs elegendő adat az emlékeztető oltások alátámasztására még idősek és immunhiányos betegek esetében sem, bár Izrael most ezeket a csoportokat ajánlja. De a WHO emlékeztető moratóriumra szólít fel, mivel a fertőzések rohamosan terjednek az Egyesült Államokban – a rendkívül fertőző delta-változat miatt –, ahol bőséges a vakcina, de az oltással való tétovázás továbbra is komoly aggodalomra ad okot.

A Center for Disease Control and Prevention legfrissebb adatai szerint az Egyesült Államokban az új koronavírus-fertőzések több mint 90%-a a delta-változatból származik. A CDC szerint a fertőzések 83,4%-át az elsődleges delta-szál tette ki a július 31-ig tartó kéthetes időszakban. Az egyéb delta szálak további 10%-ot képviseltek.

A jelenlegi vakcinák hatékonynak bizonyultak a delta-fertőzés elleni védekezésben, vagy legalábbis minimálisra csökkentik a károkat, és a fertőzések és a kórházi kezelések túlnyomó többsége a be nem oltottak közé tartozik.

Szintén a hírekben:

►Barack Obama szerdán töltötte be a 60. életévét, de születésnapi ünnepségét a vírus miatti aggodalmak miatt visszafogták. Hannah Hankins szóvivő elmondta, hogy a volt elnök most családjával és közeli barátaival fogja megünnepelni a mérföldkőnek számító pillanatot az általa tervezett nagy szabadtéri revitaprost official buli helyett.

►Las Vegas polgármestere, Carolyn Goodman, aki tavaly azt javasolta, hogy a sivatagi hőség távol tartja a koronavírust, azt mondta, hogy pozitív lett, és 10 napos karanténban van.

📈Mai számok: a Johns Hopkins Egyetem adatai szerint az Egyesült Államokban több mint 35,3 millió igazolt COVID-19-es eset és 614 700 haláleset történt. A globális összesített adatok: Több mint 200 millió eset és 4,25 millió haláleset. A CDC szerint több mint 165,3 millió amerikai – a lakosság 49,8%-a – részesült teljes körű védőoltásban.

📘Amit olvasunk: Több mint 18 hónapos világjárvány után revitaprost official, amikor minden 545 amerikaiból egy meghalt a COVID-19-ben, a lakosság jelentős része továbbra is a saját egyéni szabadságjogait érvényesíti a közjó érdekében. Olvassa el a teljes történetet.

Folyamatosan frissítse ezt az oldalt a legfrissebb hírekért. Többet akar? Iratkozzon fel a USA TODAY Coronavirus Watch hírlevelére, hogy közvetlenül a postaládájába kapja a frissítéseket, éscsatlakozzon Facebook-csoportunkhoz .

A gyermekek fertőzései egy hét alatt majdnem megduplázódnak

Ahogy közeledik a tanév az ország nagy részében, egyre több – számszerű és anekdotikus – bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy a gyerekek sebezhetők a koronavírussal és annak erősen fertőző delta-változatával szemben.

Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia közölte, hogy július 29-ig csaknem 4,2 millió gyermeknél mutatkozott pozitív vírusteszt a járvány kezdete óta, közülük csaknem 72 000-nél az elmúlt héten . Ez majdnem kétszer annyi, mint az előző hét 39 000 fertőzése. Körülbelül 79 000, minden korú amerikai teszteredménye pozitív volt a június végi héten.

Spring Schmidt, a St. Louis Megyei Egészségügyi Osztály igazgatóhelyettese szerdán elmondta, hogy a megyei kórházakban jelenleg minden revitaprost official ötödik eset 19 éven aluli személy volt, néhányuk intenzív osztályon.

Az Ochsner Health, Louisiana legnagyobb kórházi rendszere azt nyilatkozta, hogy néhány héttel ezelőtt nem volt gyermek COVID-beteg, de az elmúlt két hétben ez a szám 5 és 15 között mozgott. Dr. William Lennarz, az Ochsner Hospital for Children gyermekgyógyászati ​​osztályának vezetője elmondta, hogy Ez nem jelenti azt, hogy a delta változat aránytalanul érinti a gyerekeket.

"A különbség az, hogy a gyerekek alkotják a leginkább fogékony populációt, mivel a 12 év alatti gyermekek 100%-ban nincsenek beoltva" – mondta.

Az Egyesült Államokba érkező külföldi látogatóknak védőoltást kell kérniük

Szinte revitaprost minden külföldi látogatónak be kell oltani a COVID-19 ellen, mielőtt belépne az Egyesült Államokba, a Biden-kormányzat által jelenleg is dolgozott terv szerint – írja az Associated Press.

A követelmény annak része lenne, hogy a kormány fokozatosan enyhítse a külföldi állampolgárok beutazási korlátozásait az országba. Még nem határozták meg az ütemtervet, mivel az ügynökségek közötti munkacsoportok azt vizsgálják, hogyan revitaprost official website és mikor kell biztonságosan elmozdulni a normál utazáshoz.

A kormány megtartotta az utazási korlátozásokat, amelyek a vírus delta-változatának terjedésére hivatkozva súlyosan korlátozták az Egyesült Államokba irányuló nemzetközi utakat.

Los Angeles megvizsgálja az oltás igazolására vonatkozó követelményeket

Los Angeles város tisztviselői egy olyan javaslatot fontolgatnak, amely előírná, hogy az emberek igazolják beoltásukat, hogy bemenhessenek éttermekbe, múzeumokba, edzőtermekbe és más nyilvános helyekre, New York City nyomdokaiba lépve, amely az első lett a világon. Az országban a COVID-19 oltás igazolását kell kérniük számos beltéri nyilvános térben ezen a héten.

"A keményen dolgozó Angelenos, ügyfeleik és a nagyközönség megérdemlik, hogy biztonságban legyenek a közterületeken" – mondta Mitch O’Farrell, a városi tanács tagja, aki Nury Martinez tanácselnök mellett ismertette a javaslatot.

"Hihetetlenül fontos, hogy minden tőlünk revitaprost telhető lépést megtegyünk annak érdekében, hogy azokat az embereket is ösztönözzük, akik nem kapták meg az oltást. Az is kulcsfontosságú, hogy azok az emberek, akik követték a közegészségügyi tanácsokat és megkapták az oltást, a lehető legszabadabban mozoghassanak, lehetséges” – mondta Mike Feuer, Los Angeles városának polgármesterjelöltje, aki levelet írt a Los Angeles megyei felügyelőbizottságnak, és felszólította azt, hogy tegyen lépéseket az egész megyében.

A New York-i követelmény augusztus 16-án lép életbe, miután Bill de Blasio polgármester kedden bejelentette, és Joe Biden elnök is jóváhagyta.

-Jeanine Santucci

Denver az első olyan nagy iskolai körzet, amely kötelezi az alkalmazottak oltását

Denver azon megbízatásának részeként, hogy a városi alkalmazottak és a magánszektorban dolgozó, magas kockázatú környezetben dolgozók szeptember végéig megkapják a COVID-19 elleni védőoltást, az iskolai személyzetnek kötelező lesz beadatnia az oltásokat. Ezzel a Denver Public Schools az első nagy körzet, amely ilyen megbízást adott ki. A kerületben körülbelül 92 000 diák és több mint 10 000 dolgozó dolgozik.

Michael Hancock polgármester ezen a héten kiadott közegészségügyi végzése csekély mértékű, tekintve, hogy a felmondás fenyegetésével jár azok számára, akik nem teljesítik. A mentesség csak orvosi vagy vallási okokból adódik.

"Lehet, hogy vannak olyan emberek, akik elveszíthetik az állásukat" – mondta a Denver Post szerint .

Más nagy iskolai körzetekben, köztük New Yorkban, azt mondták, hogy az iskolai személyzetet be kell oltani, vagy más módon revitaprost official rendszeres vírusteszten kell átesni. De Denverben az iskolai alkalmazottak, akik nem akarnak beoltani, nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel.

Denver megbízatása a város összes oktatási intézményének személyzetére vonatkozik, beleértve az állami és magán K-12 iskolákat, főiskolákat és egyetemeket.

Dan Domenech, az Iskolafelügyelők Szövetségének ügyvezető igazgatója azt mondta, hogy Denver lehet az első, amely ilyen követelményt ír ki az iskola személyzetére vonatkozóan, de nem revitaprost site ez lesz az utolsó. – Biztos vagyok benne, hogy mások is követni fogják – mondta.

– Alia Wong

A Sturgis Motorcycle Rally visszatér, és a delta is ott lesz

Emlékszel még a tavalyi világjárvány közepette megrendezett Sturgis Motorcycle Rally-val kapcsolatos kéztörlésekre? Nos, a motorosok masszív éves összejövetele Dél-Dakotában idén visszatért, és most a rendkívül fertőző delta-változat azzal fenyeget, hogy az eseményt hatalmas méretű szuperterjesztővé varázsolja.

Körülbelül 700 000 embert várnak a pénteken kezdődő tüntetésen, amely a koronavírus óvintézkedések elől menekülni vágyók menedékévé vált. Ezek aligha tántorították el a résztvevőket tavaly augusztusban, amikor nagyjából 460 ezren vettek részt. A maszkokat többnyire elvetették, mert a motorosok bárokba, tetoválószalonokba és rockbemutatókba zsúfolódtak össze.

A kapcsolattartók 649 fertőzést jelentettek az ország minden szegletéből a 2020-as tüntetés kapcsán, köztük egy halálesetet. A CDC egy csoportja egy revitaprost site publikált tanulmányában arra a következtetésre jutott, hogy az összejövetelnek „sok jellemzője volt a túlterjedő eseménynek”.

"A tüntetés egy nagy behemót, és nem lehet megállítani" – mondta Carol Fellner, egy Sturgis lakos, aki attól tartott, hogy az idei esemény újabb megbetegedések kitörését okozza. "Teljesen tehetetlennek érzem magam."

A beoltott emberek jobban óvakodnak a delta-változattól, mint a be nem oltottak

Egy szerdán közzétett új közvélemény-kutatás szerint annak ellenére, hogy a delta-változat veszélyt jelent a be nem oltottakra, a COVID-19 ellen beoltott emberek jobban aggódnak a rendkívül fertőző változat miatt – és nagyobb valószínűséggel változtatnak viselkedésükön. A Kaiser Family Foundation legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a beoltott felnőttek közel kétszer nagyobb valószínűséggel aggódnak amiatt, hogy az olyan új változatok, mint a delta, országos és helyi szinten rontják a járványt.

A telefonos felmérést 1517 felnőtt bevonásával végezték július 15. és 27. között, mielőtt a CDC azt mondta, hogy a beoltottaknak revitaprost official el kell bújniuk a beltérben olyan területeken, ahol „jelentős” a COVID-19 terjedési szintje. Körülbelül minden ötödik be nem oltott felnőtt azt mondta, hogy a változatok miatt nagyobb valószínűséggel kap védőoltást.

„Ha látják, hogy barátaik megbetegednek, és a helyi kórházak újra megtelnek COVID-betegekkel, felgyorsíthatja a folyamatot” – mondta Drew Altman, az alapítvány vezérigazgatója.

– Maureen Groppe

Egyes pedagógusok, állami politikusok veszekednek az iskolai maszkok miatt

A delta változat az Egyesült Államokban megfertőződött fertőzések és kórházi kezelések számának meredek megugrását eredményezte, ami miatt a pedagógusok országszerte óvatosak az új tanév közeledtével. Az Egyesült Államok Oktatási Minisztériumának az iskolába való visszatérésre vonatkozó ütemterve útmutatást tartalmaz a maszk viselésére vonatkozóan, amely sok iskolai körzetben szembeállítja a pedagógusokat az állami tisztviselőkkel.

Floridában a Duval megyei állami iskolák maszkos mandátummal rendelkeznek majd, még akkor is, ha Ron DeSantis kormányzó a körzeti támogatással fenyeget, ha az iskolák kiadnak ilyet. Tennessee-ben a Shelby megyei iskolák megtartják a maszkos mandátumot, és akár távolról is kezdik az iskolát az esetek függvényében idén ősszel. Az állam házelnöke azzal fenyegetőzött, hogy rendkívüli ülést hív össze revitaprost official website, amely megtiltja.

Contents