Sokféle módon sóhajthat és sikoltozhat a kevesebb stressz felé.

Hogyan lehet hozzáadni a sikoltozást és sóhajt a stressz -enyhítő rutinhoz

Sokféle módon sóhajthat és sikoltozhat a kevesebb stressz felé. Íme egy sor stratégia, amelyet kipróbálni kell, attól függően, hogy mi rezonál veled. . Howes azt sugallja, hogy mérsékelt hangerővel kezdje el, majd fokozatosan forgassa el. A MOMS.COM egy darabja szerint:

“Metaforikusan lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy negatív érzelmeiket a dobozba sikítsák, hogy a doboz tartsa és tartsa be, nem pedig az embert. Az ötlet az, hogy amint ezeket az érzelmeket elengedik a személyből és a dobozba, az ember pozitív érzelmekben lélegezhet vissza. ”

Scream Boxok segíthetnek a Scream ordításának csökkentésében is, így te is. „Ne zavarja-vagy megijeszti-, másoknak. Fedje le a dobozt üres papírputával olyan tárgyakban, amelyek hangot fűznek, például egy régi takarót vagy törölközővel a dobozt, így a leginkább megnyugtatónak érzi magát a nap folyamán. Sikoltozva a körülvevő embereknek, bárhol felhasználhatja azt – irodád, a vonaton, sorban az élelmiszerboltban. Aztán sóhajtott ki – mondja Maurya. De győződjön meg róla, hogy ne tedd túl. A túlzott sóhajtás hiperventilációhoz vezethet.

rázza ki.

A sikoltozás segíthet néhány komoly érzelem feltárásában, szórakozhat vele is. Például kiabáljon, miközben megrázza a testét – mint a hagyományos kínai orvoslás „fa -rázkódása” gyakorlatban. Maurya megjegyzi, hogy az ősi gyakorlat szerint a kiabálás nagyszerű a tüdőnknek és a májnak.

Kiáltás, amíg edz. A kutatások azt is kimutatják, hogy a sikoltozás vagy morgás növelheti erejét és teljesítményét, amikor áthalad a rutinban. Például egy 2021-es tanulmány azt találta, hogy amikor a főiskolai kancsók morgtak, a felső dobási sebességük magasabb volt, mint amikor nem adtak hangot. Fontolja meg, hogy sóhajt.

további eszközök hozzáadása.

Ismét gondoljon a sikoltozásra, mint a stresszcsökkentő rutin első lépésére. Milyen további lépéseket tehetsz a mélyebbre és a tartósabb megkönnyebbülés megtalálására? Vegyük, mondja Howes. De segíthetnek abban, hogy felszabadítsák a kitett érzelmeket, felismerjék a folyó események gravitációját, és bizonyos fiziológiai megkönnyebbülést kapjanak.

A sikoltozást és sóhajtást rövid távú stratégiákként használja a stressz csökkentésére-és katalizátorként a hosszú távú megoldások felfedezéséhez és megvalósításához. Miután a következő szintű szemöldök átalakításokat adott nekünk. Most visszatért, hogy megossza öt kedvenc szépségápolási termékét, amely a nyáron izzó bőrre. Szépség rendezőjeként Kevin feladata a bőrápolás, a smink és a hajápolás legújabb és legnagyobb kutatása – tehát ha van ajánlása, akkor bízhat benne. A ragyogó bőr

BeautyBio GloPro mikronép -regenerációs eszközhöz, 199 dollár

Ezt az érdekes eszközt a BeautyBio alapítója, Jamie O’Banion készítette. „Ha Elle Woods bőrápolásban lenne, akkor Jamie lenne. Gyönyörű és szuper okos is. A készülék egyesíti a rozsdamentes acél mikrotűceket és a LED piros fényterápiát a bőr fiatalításához. „Úgy működik, hogy mikrocsatornákat hoz létre a bőrén belül. Ilyen módon a bőrápolás sokkal jobban működhet, mert van módja annak, hogy mélyebbre kerüljön a felszínre. ”

Tudjon meg többet

Arcona Eye Dew Plus, 95 USD

„Szeretem ezt a terméket, mert olyan, mint a sellő könnyek az arcodon” – viccelődik Kevin. Noha egyszerűen úgy néz ki, mint a legszebb kiemelő, akit valaha látott, az Arcona Eye Dew Plus valójában egy erős öregedésgátló termék. Egyesíti a DERMAXYL® és a CAVAMAX® aktív összetevőket a C -vitaminnal, hogy elősegítse az öregedés látható látható Extra források jeleit. Használja a szem körül vagy az ajkakon. Emlékszel ezekre? Valójában finom íz, még jobb előnyökkel. Ezeket a vegán gumiket hialuronsav, C -vitamin és E -vitamin csomagolják, hogy segítsék a bőrét hidratált maradni a nyári napon. “A hialuronsav ezerszeres vízben tartja a vízben, tehát ezt topikálisan a bőrünkre helyezzük, de ez is nagyszerű, hogy elnyelje” – magyarázza Kevin. – Dennis Gross Alpha Beta Glow Pad, 38 USD

hogy napfényes fényt kapjon UV-károk nélkül, Kevin ezeket a praktikus önbarnító párnákat ajánlja. „Ezeket megszállott vagyok. Amikor forgatok, és csak nagyon, nagyon ragyogónak akarok kinézni, ezeket tegnap este használom. Aztán felébredek, és úgy néz ki, mintha nyaralni voltam! ” Nem csak egy csíkmentes barnulást eredményez, hanem glikolos és tejsavval is hámlasztja. > Utolsó, de nem utolsósorban: A korlátozott kiadású Glowgasm kollekció Charlotte Tilbury-től. A Beauty Wand kiemelő három különböző árnyalatban kapható, és párna -applikátorral rendelkezik a kényelmes kiemelkedéshez útközben. Eközben a Glowgasm Face paletta gyönyörű gyöngy pigmenteket használ, négy, világos diffúziós árnyalatban, hogy bronz, elpiruljon és kiemelje. „Annyira sokoldalú és tökéletes ahhoz a nyárhoz, a Beachy Glow” – osztja Kevin.

Nem számít a haj típusától, a hidratált, hidratált haj gyakran a cél. Ennek ellenére kíváncsi lehet, hogy a kókuszdióolaj népszerű kezelése valóban jó-e a hajadhoz. A zsírsavban gazdag olaj részleteinek megszerzése érdekében. – Ezért és másoknak a kókuszolaj-alapú hajmaszkok és a napi kezelések nagyon népszerűek. Ez is gazdag zsírsavakban is, így nemcsak a hajad, hanem a fejbőr és a test számára is hasznos. Ezenkívül Dr. Chambers-Harris megjegyzi, hogy a kókuszdióolaj nagy mennyiségű laurinsavat tartalmaz, amelyek segíthetnek megakadályozni a hajban a fehérje elvesztését. A haj napvédelme. [Ez az oka annak, hogy egyesek viszonylag gyorsan észreveszik a csodálatos eredményeket ”-osztja Dr. Chambers-Harris. Minimalizálja a higrális fáradtság káros hatásait (a haj kutikula ismételt duzzanatát és szárítását). A közepes textúrájú hajnak kihasználja a kókuszdióolaj előnyeit, mivel ez elősegíti az erősebb, fényesebb hajat nagyobb hangerővel ”-mondja Dr. Chambers-Harris. , Ez a fajta olaj a haját szárazra és törékenyé teheti. Ebben az esetben biztos lehet benne, hogy vannak más olajok is, amelyek jobban megfelelnek az Ön számára. Dr. Chambers-Harris erősen ajánlja az avokádót és a jojoba olajokat. [Ez] mélyen behatolhat a szálakba, szemben a haj tetején fekve ” – osztja. Az, hogy az avokádóolaj elősegítheti a megosztott végek javítását és csökkentheti a törést. „A jojoba nagyszerű, mert utánozza a fejbőr természeti olajokat (más néven Sebum). [Ez az olaj] gombaellenes tulajdonságai vannak, amelyek rendkívül hatékonyak lehetnek a fejbőr körülményeinek, például a korpás és a gyulladás kezelésében. ”

Hogyan lehet olajat alkalmazni a hajra

“ Mindig javaslom az olajok használatát Mint egy preced-kezelés, így nincs nehéz olajfilm a fejbőrön ”-mondja. Azok számára, akik élvezik a fejbőrük olajozását, Dr. Chambers-Harris azt javasolja, hogy fektessenek be olyan kezelésbe, mint az Alodia Nourish & Grow Health Hair és Sctorp Oil, amelyet a fejbőr kezelésére úgy alakítottak ki hogy inkább a saját hajkezelését keverje össze? Dr. Chambers-Harris olyan könnyű olajok használatát javasolja, mint például a jojoba, a marula, a sáfrány vagy az argan. Használjon „csak körülbelül hat -nyolc csepp olajat az egész fejbőrén, hetente kétszer -háromszor, hogy megakadályozza a felhalmozódást.” Eljött és eltűnt a nyár, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy visszatérjünk a dolgok lendületébe. Most arról szól, hogy megtervezi a legtermékenyebb ütemtervét, hogy az évet egy magas hangon fejezze be. De hogy pontosan hogyan válthat egy laza nyári gondolkodásmódról a célkitűzésre? Ez, barátaim, az, hogy a termelékenységi szakértő, Grace Marshall, hogy megosszák. Olvassa tovább a legmagasabb termelékenységi tippeket, hogy ügyesen feltörje a napi rutinját. Ne kezdje el a napot az e -mailben

ellenálljon az impulzusnak, hogy az ébredéskor automatikusan belemerüljön a postaládájába. “Valószínűleg tele lesz mások prioritásaival” – mondja Grace. „Először jelentkezzen be a napi prioritásaival, majd jelentkezzen be mindenki mással.”

2. Ne ütemezze a nap minden percét

Az előzetes tervezés jó, de csak egy bizonyos pontig. „Adj magadnak egy mozgásteret a nem tervezett (vagy azt, amit szeretek„ kiszámíthatatlanul kiszámíthatatlannak ”nevezni), és szünetet tartson az energiájának visszaszerzéséhez és a figyelmed éles tartásához” – osztja.

3. Keresse meg az Ön számára legmegfelelőbb időzítést

Grace szerint nincs egyetlen idő, amelyet egy adott feladatra kell költenie, mielőtt szünetet tart. “Ennek kutatása változó” – mondja. „A Pomodoro technika azt sugallja, hogy 25 percig dolgozzon, majd egy öt perces szünetet követ. Néhány ember azonban hosszabb szakaszokat hasznosabbnak talál, különösen a mély merülési munkában. A gyakorlatban ez a személytől és a feladatotól függ. Vigyázzon arra, amikor észreveszi az elméd vándorlását, az energiát leesik, vagy az izmok, amelyek túl hosszú ideig ülnek egy helyzetben. Ezután törekedjen arra, hogy megálljon, mielőtt eléri ezt a pontot. Figyeljen a döntési fáradtság jeleire is. ”

4. Vegyen be rendszeres szünetet

“Igyon vizet. Mozog. Egyél ebédet az íróasztalától távol ” – javasolja Grace. „Keverje össze és illessze össze feladatait az energiájához és a figyelem szintjéhez. Ha például reggeli ember vagy, használja a csúcsteljesítmény idejét azokhoz a feladatokhoz, amelyek megkövetelik a legjobb gondolkodást. Takarítson meg gyors, egyszerű győzelmet, ha „zombi módban” találja magát. ”

5. Fedezze fel a halasztási stílusát

„Mindannyian elhalasztunk – ez egy nagyon emberi dolog” – mondja Grace, megjegyezve, hogy fontos megtalálni a halasztási stílusát. „Ha szereti a kihívást, állítsa be magának a mini célokat, és próbálja meg legyőzni a személyes legjobbat. Megállapíthatja magát másokkal való versenyben is. Másrészt, ha valószínűleg elkerüli a nagy kihívásokat, akkor dobja be magát a tét leengedésével. Keresse meg a baba lépéseiben. Mondja el magának, hogy nem igazán fogja megírni azt a cikket vagy azt a prezentációt; Csak ki fogod kapni a fájlt, vagy néhány jegyzetet készít. Vagy ha az emberek kedvelője vagy, határozhat meg valaki más világában: mondja el valakinek, mit fog tenni, és mikor, hogy hozzon létre valamilyen elszámoltathatóságot. ”

6. Tanulja meg átruházni

„A küldöttség egyik meghatározása az, hogy mások megteszik, amit megtehetnek, így megteheti, amit csak megtehetsz” – mondja Grace. „Az olyan dolgok átruházása, amelyeket nem élvez, vagy nincs szakértelme, könnyű döntés. Nehezebb az, hogy átruházza azokat a dolgokat, amelyeket élvez. A kérdés, hogy felteszed magad, az, hogy mi a költsége ennek magam – és megéri -e? ”

7. Ne lógjon fel az idő nyomon követésére

„A nyomkövetési idő problémája az, hogy maga a követés megterhelővé válhat” – rámutat Grace. „A plusz idő figyelem nélkül teljesen haszontalan. Sokkal értelmesebbnek tartom a figyelmemet, az energiaszintet és az előrehaladást olyan kérdésekkel, mint például: mi vette fel a figyelmemet? Milyenek voltak az energiaszintem ezen a héten? Mely feladatokat haladtam tovább? Mit nem tettek meg? Cseréljek valamit a jövő héten? Mi segít nekem? ”

8. Szánjon időt arra, hogy figyelmes legyen

„A fejünkkel dolgozunk” – mondja Grace. „Mint tudásmunkások, hozzáadott értéket teremtünk és hozzáadunk a gondolkodásunkhoz, az ötletekhez, és a döntéseket. Tehát az elménk gondozása elengedhetetlen a jó munka elvégzéséhez – mind az éberség gyakorlása szempontjából, valamint a figyelmeztetés szempontjából, hogy gondolkodjunk azon, ahogyan dolgozunk, nem pedig csak az elvégzendő munkát. ”

9. Dream Big, de kezdje el a kicsi

„A céloknak értelmesnek kell lenniük a motivációhoz” – tanácsolja Grace, megjegyezve, hogy a célok nagy szerepet játszanak a termelékenységben. „A cselekedeteknek konkrétnak és megvalósíthatónak kell lenniük. Légy tisztában a „miért”, és menjen olyan nagyra és merészen, amennyit csak akar. Ezután dolgozzon ki a következő fizikai műveleteket, hogy előrehaladjon. ”

További termelékenységi tippekért nézd meg Grace könyvet, hogyan lehetnek igazán produktívak. A hüvelyszárazság okai. Plusz: Mi a teendő az egészséges hüvelyi környezet fenntartása érdekében, megfelelő nedvesség és kenés mellett. Spoiler figyelmeztetés: A legtöbb esetben biztos lehet benne, hogy tökéletesen egészséges. A flip oldalán azonban van egy másik aspektus a nőgyógyászati egészségnek, ami miatt felnőtt életének valamikor aggódhat: hüvelyi szárazság. Sőt, konzultáltunk az igazgatósággal tanúsított OB-Gyn Cynthia Abraham, a New York-i Mount Kórház facogjával. A hüvelyi szárazság okai, fontos megérteni, hogy miért fontos a hüvelyi kenés kezdete.

dr. Ábrahám osztja, hogy a nedves hüvelyi környezet segít elkerülni:

Irritáció -égésű gyulladás A fájdalmas közösülés húgyúti kérdések

Természetesen a folyamatos hüvelyszárazság eredményezheti vagy súlyosbíthatja ezeket az aggodalmakat. ? , beleértve:

singstandingExercizing

plusz, Dr.